Членство  .

Подкатегории

 • Защо да си наш член?

  Без значение дали сте с платен професионален домоуправител или той е живущ във входа, Асоциацията на домоуправителите организира в най-кратки срокове помощ при възникнали аварийни ситуации.

  В РАМКИТЕ НА 24Ч. ОСИГУРЯВА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА:

  - Ел. инсталация

  - ВиК инсталация

  - Отоплителна инсталация

  Обединява планираните ремонти на членовете в Асоциацията на домоуправителите и ги оформя като ТЪРГОВЕ. Представя получените оферти пред управителния съвет за избор на изпълнител. По този начин помага за планирането на дейности в помощ на етажната собственост и откриване на най-ниските цени на  изпълнители на ремонтни дейности, дейности за почистване и поддръжка на входа. 

  При изпълнение на поръчка от доставчик участвал в търг през Асоциацията на домоуправителите договаря и възлага ремонтните дейности със съответните ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ и следи за изпълнението.

  Асоциацията на домоуправители информира своите членове при поява на нови програми за подръжка и управление на сградите, както и за актуални промени в законодателството, които са в полза на етажната собственост.

  Организира семинари и информационни мероприятия по актуални или искани от Вас тематики. 

 • Стани наш член

  Членовете на Сдружението "Асоциация на домоуправители" се приемат от Управителния съвет. Чрез онлайн платформата ни или на място в офиса кандидатите отправят писмена молба до Управителния съвет, в която заявяват, че ще спазват устава на Сдружението и решенията на неговите органи. Управителния съвет разглежда молбата и се произнася задължително в едноседмичен срок с протокол-решение.

  Зявление за придобиване на членство може да изтеглите от ТУК.

  Уставът на сдружението може да прочетет ТУК.

  Молба може да ни изпратите ТУК.