Търгове и поръчки  .

Подкатегории

 • Oбява за процедури за избор на изпълнител

  Голямата структура и множество сгради в асоциацията ни дават възможност да поръчваме всички нужни консумативи на едро и при специални цени и условия. Всеки наш член може да използва това предимство, за да оптимизира оперативните си разходи. Публикувайте планираните ремонтни дейности и дейности за енергийна ефективност и модернизиране на сградата (смяна на крушките с енергийноефективни, поставяне на брава с електронен ключ, монтаж на крушки със сензорно задействане и др.) Ние ще приемем, обобщим и организираме заявките за всички домоуправители от асоциацията, ще публикуваме Вашите търгове, ще проучим и препоръчаме квалифицираните предприятия и специалисти. Вие ще изберете своите изпълнители, а ние ще огранизираме подписването на договори със срокове и гаранции, ще оказваме времеви и професионален надзор на извършваните задания: - инженер проверява и следи за правилното и качествено изпълнение на ремонтната дейност.Същевременно обвързваме поръчителя с плащане. Така гарантираме на етажната собствеост качество на изпълнението на поръчката, а от друга страна изпълнителят получава сигурност за заплащане на труда си.

  Може да се свържете с нас в офиса ни или ТУК. Нужно е да ни оставите информация какво искате да промените във Вашия вход, точен адрес на сградата и телефон за връзка. Наш член ще се свърже с Вас на посочените от Вас координати.

 • Представяне на фирми и изпълнители

  Това е мястото отделено за фирми, които представят своите продукти и услуги.

  Колегите от този отдел се грижат за представянето на всеки нов продукт или програма, които касаят сградите, членуващи в нашата асоциация, поддържат комуникацията с партньорите. Тук фирмите споделят промоции, пакети, събития.

  За да може да видите описаните по долу фирми и предлаганите продукти и услуги е необходимо да сте член на Асоциацията на Домоуправителите.

  Формуляр за вписване на фирма в базата ни данни с цел участие в поръчки и търгове може да изтеглите от ТУК.

  След това може да го подадете на място в офиса ни или ТУК. Наш член ще се свърже с Вас на посочените от Вас координати.