Oбява за процедури за избор на изпълнител

Голямата структура и множество сгради в асоциацията ни дават възможност да поръчваме всички нужни консумативи на едро и при специални цени и условия. Всеки наш член може да използва това предимство, за да оптимизира оперативните си разходи. Публикувайте планираните ремонтни дейности и дейности за енергийна ефективност и модернизиране на сградата...

Голямата структура и множество сгради в асоциацията ни дават възможност да поръчваме всички нужни консумативи на едро и при специални цени и условия. Всеки наш член може да използва това предимство, за да оптимизира оперативните си разходи. Публикувайте планираните ремонтни дейности и дейности за енергийна ефективност и модернизиране на сградата (смяна на крушките с енергийноефективни, поставяне на брава с електронен ключ, монтаж на крушки със сензорно задействане и др.) Ние ще приемем, обобщим и организираме заявките за всички домоуправители от асоциацията, ще публикуваме Вашите търгове, ще проучим и препоръчаме квалифицираните предприятия и специалисти. Вие ще изберете своите изпълнители, а ние ще огранизираме подписването на договори със срокове и гаранции, ще оказваме времеви и професионален надзор на извършваните задания: - инженер проверява и следи за правилното и качествено изпълнение на ремонтната дейност.Същевременно обвързваме поръчителя с плащане. Така гарантираме на етажната собствеост качество на изпълнението на поръчката, а от друга страна изпълнителят получава сигурност за заплащане на труда си.

Може да се свържете с нас в офиса ни или ТУК. Нужно е да ни оставите информация какво искате да промените във Вашия вход, точен адрес на сградата и телефон за връзка. Наш член ще се свърже с Вас на посочените от Вас координати.

Още

Oбява за процедури за избор на изпълнител  .