Професионален домоуправител

Професионален домоуправител е решение на всички проблеми в етажната собственост. Асоциацията на домоуправителите предлага домоуправители в помощ на етажната собственост. Честата практика на редуване на собствениците като домоуправители обикновено свежда управлението на входа до събиране на пари за текущите разходи. Липсва планиране на бюджет за ...

Професионален домоуправител е решение на всички проблеми в етажната собственост. Асоциацията на домоуправителите предлага домоуправители в помощ на етажната собственост. Честата практика на редуване на собствениците като домоуправители обикновено свежда управлението на входа до събиране на пари за текущите разходи. Липсва планиране на бюджет за ремонт и поддръжка, липсва информираност относно възможности и задължения на Етажната Собственост. Неуредиците между живущите се задълбочават и всеки живее с чувството, че нищо не може да се направи. Тогава е време да смените съседът домоуправител с независим професионален домоуправител.

Асоциация на домоуправителите може да помогне с осигуряване на ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ, за да планирате дейността, да оптимизирате и да намалите оперативните разходи на Етажната Собственост. Поради голямото разочарование на много граждани от 2016г. предлагаме сключване и следене за изпълнението на договори за платен домоуправител. Професионален платен домоуправител е едно лесно решение за професионално стопанисване, поддръжка и профилактика на жилищни и публични сгради или комплекси от сгради.

Можем да организираме търгове за изпълнители на ремонтни дейности, дейности за почистване и поддръжка, да подпомогнем сключването на договори за изпълнение със съответните ГАРАНЦИИ.

По желание на живущите в етажната собственост, можем да консултираме относно сътоянието на инсталациите ( ВиК, ел. , отопление ) в сградата. И да препоръчаме съответните мерки.

Можем да Ви осигурим различни пакетни цени, които започват от 0,84 лв. включващи:

 • водене на прозрачна бюджетност ( приход / разход)

 • представителство пред административните органи

 • събиране парите от неизрядните платци

 • грижа за поддръжка на ел., Вик и отоплителни инсталации

 • изготвяне на годишен план за извършване на ремонти, реконструкции, преустройства и други дейности в сградата

 • обявяване на търгове по планираните ремонти и предоставяне на различни ценови оферти

 • следене за изпълнението и гаранциите по сключени договори

 • организиране и провеждане на легитимни общи събрания

 • създаване и поддържане на домова книга, правилник за вътрешния ред и документациите свързани с етажната собственост

 • съхраняване на технически паспорт на сградата, планове на сградата и екзекутивните чертежи, протоколна книга

 • и още много други дейности в помощ на етажната собственост.

Направете предварително проучване при нас на тел. +359/ 876 123 506

Още

Професионален домоуправител  .

Подкатегории

 • Подайте запитване за домоуправител

  Запитване за домоуправител можете да подадете на място, по телефон или онлайн в платформата ни ТУК

  Нужно е да оставите Име, Фамилия, точен адре на сградата в която бихте искали да осигурим професионален домоуправител и телефон за контакт.

 • Закони и наредби

  Тук може да намерите нормативните документи касаещи етажната собственост. За да ги видите е необходимо да бъдете член на Асоциацията на домоуправителите. Ако още не сте придобили членство, тук може да кандидатствате.

 • Файлове и бланки

  Тук може да намерите всички необходими бланки за управление на етажната собственост. За да ги видите е необходимо да бъдете член на Асоциацията на домоуправителите. Ако още не сте придобили членство, тук може да кандидатствате.